17/03/2017
PRL na industria conserveira. Riscos en serras de cinta e enlatadoras
- Data: 17/03/2017 a 17/03/2017
- Lugar de celebración: Centro Issga de Pontevedra
PROGRAMA
09.30 RECEPCIÓN DE ASISTENTES E ENTREGA DE DOCUMENTACIÓN
09.45 PRESENTACIÓN
Representante do ISSGA / Consellería de Economía, Emprego e Industria
10.00 PRESENTACIÓN DA GUÍA DE BOAS PRÁCTICAS DO ISSGA DE SAÚDE LABORAL DO SECTOR DA CONSERVA DE ATÚN
Manuel Gil Fernández. Xefe do Equipo de Medicina Laboral do ISSGA
10.30 SINISTRALIDADE LABORAL NA INDUSTRIA CONSERVEIRA
Rosana Varela Eimil. Responsable da Asesoría Xurídica e Responsabilidade Social Corporativa de ANFACO
11.00 MARCADO CE E ADECUACIÓN DE EQUIPOS DE TRABALLO
Lourdes González Vázquez. Técnica do centro ISSGA de Pontevedra
11.30 DESCANSO
12.00 INVESTIGACIÓN DE ACCIDENTES EN SERRAS DE CINTA E ENLATADORAS DE PEIXE
Roberto Durán Pérez. Técnico do centro ISSGA de Pontevedra
Pablo García Fernández. Técnico do centro ISSGA de Pontevedra
13.00 INVESTIGACIÓN DE ACCIDENTE EN SERRA DE CINTA PARA ALIMENTACIÓN
Ramón Hermo Rey. Inspector Provincial de Traballo e Seguridade Social
13.30 COLOQUIO E PECHE
Representante do ISSGA / Consellería de Economía, Emprego e Industria