Formación

17/03/2017

PRL na industria conserveira. Riscos en serras de cinta e enlatadoras

  • Data: 17/03/2017 a 17/03/2017
  • Lugar de celebración: Centro Issga de Pontevedra

PROGRAMA

09.30 RECEPCIÓN DE ASISTENTES E ENTREGA DE DOCUMENTACIÓN

09.45 PRESENTACIÓN

Representante do ISSGA / Consellería de Economía, Emprego e Industria

10.00 PRESENTACIÓN DA GUÍA DE BOAS PRÁCTICAS DO ISSGA DE SAÚDE LABORAL DO SECTOR DA CONSERVA DE ATÚN

Manuel Gil Fernández. Xefe do Equipo de Medicina Laboral do ISSGA

10.30 SINISTRALIDADE LABORAL NA INDUSTRIA CONSERVEIRA

Rosana Varela Eimil. Responsable da Asesoría Xurídica e Responsabilidade Social Corporativa de ANFACO

11.00 MARCADO CE E ADECUACIÓN DE EQUIPOS DE TRABALLO

Lourdes González Vázquez. Técnica do centro ISSGA de Pontevedra

11.30 DESCANSO

12.00 INVESTIGACIÓN DE ACCIDENTES EN SERRAS DE CINTA E ENLATADORAS DE PEIXE

Roberto Durán Pérez. Técnico do centro ISSGA de Pontevedra

Pablo García Fernández. Técnico do centro ISSGA de Pontevedra

13.00 INVESTIGACIÓN DE ACCIDENTE EN SERRA DE CINTA PARA ALIMENTACIÓN

Ramón Hermo Rey. Inspector Provincial de Traballo e Seguridade Social

13.30 COLOQUIO E PECHE

Representante do ISSGA / Consellería de Economía, Emprego e Industria